Hef die krant toch op!

Geert W: 'verzet u niet, anders word ik alleen maar groter'
Geert W: ‘verzet u niet, anders word ik alleen maar groter’

“Maar wie tot doel had de aanhang van Wilders te verkleinen, had in plaats van aangifte beter helemaal niets gedaan.”

(Bron)

Ooit zei een generaal ‘om het dorp te behouden, moesten we het vernietigen.’
Dat was het eerste wat ik dacht toen ik het stuk las waaruit bovenstaande citaat is en dat lijkt te zeggen ‘om de vrijheid en de democratie te behouden, moet je de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar met zijn nazi-bende zijn gang laten gaan.’
Gewoon niks doen. Natuurlijk. Zijn Nederlanders trouwens goed in: niks doen en nazi’s hun gang laten gaan. ‘Om erger te voorkomen’ zoals dat heet. En degenen die uit nobele motieven (of je vindt dat de staat iets te zeggen moet hebben over uitlatingen, is een ander verhaal) aangifte deden tegen die nazi zijn straks zeker mede schuld aan het feit dat Wilders’ wellicht verkiezingen gaat winnen?
Want dat is wat ik lees in het stukje van de politiek redacteur van de voormalige verzetskrant waar tientallen mensen in de duinen voor kapotgeschoten zijn.
Niks doen dát heeft geholpen de nazi’s in dit land – en die al niet eens meer alleen tot het eenmanszaakje van verdachte Geert W. behoren – in toom te houden. De leugens van Ramesar, het voortdurende vergif van haatoma Drayer jegens moslims en mensen die er een iets genuanceerder wereldbeeld op nahouden dan zij wenselijk acht alsook haar evenknie Ephimenco die o zo ontzettend graag wil dat de Schilderswijk een door de sharia geregeerd kalifaat is hebben er vast en zeker aan meegeholpen dat er in dit land niemand, maar dan ook werkelijk helemaal niemand openlijk en onder eigen naam fantaseert over massamoord op islamitische medeburgers, pleit voor concentratiekampen en getto’s voor diezelfde mensen en Breivik als een held vereert.

Bron: https://twitter.com/racistshamewall
Bron: https://twitter.com/racistshamewall

Flikker toch op muts. Het is van een ongehoorde brutaliteit dat een krant die mede er de oorzaak van is dat het fascisme in Nederland zo groot is geworden anderen die uit alle macht nog proberen er iets tegen te doen de les leest. Ik heb er geen woorden voor, zo verbijsterend en weerzinwekkend is het in feite.
Cees van der Laan kan wel heel hard roepen dat men lering trekt uit wat er gebeurd is, ik denk dat het nooit meer goed komt met wat ooit een zeer te respecteren krant was en dat het beter vandaag nog kan worden opgeheven.