Haagse moskee bedreigd met aanslag

De Haagse as-Soennah moskee heeft een brief gekregen waarin wordt gedreigd met een aanslag. “Bij elke laffe aanslag op onze burgers en kinderen kan zomaar een tegenaanval volgen op jullie onschuldige bezoekers van moskeeën of wat dan ook….Een vrachtauto die een school of moskee raakt! Vergeet dat niet! Protesteer dus wat harder tegen jullie gewelddadige vrienden en laat de radicaliteit achterwege, anders wordt Europa onaangenaam voor jullie….” staat in de brief.

De aanstichter


De brief kwam zaterdag al binnen, maar is pas vandaag door het moskeebestuur op Facebook gezet. Volgens bestuursvoorzitter Abdelhamid Taheri krijgen moskeeën regelmatig dreigbrieven, maar worden die zelden naar buiten gebracht. Het bestuur besloot dat dít keer wel te doen, ongetwijfeld mede naar aanleiding van de aanslag vorige week in Londen. Daar reed een islamofobe terrorist met een busje in op moskeebezoekers.

Politiek Den Haag is uiteraard geschokt, ook al hebben alle landelijke partijen – van links tot rechts – kilo’s boter op hun hoofd wat betreft het aanwakkeren van het islamofobe vuurtje.

En natuurlijk reageerde het fascistische smaldeel op Twitter op voorspelbare wijze:

Bron: Omroep West