Godzijdank bestaat er nog een enigszins beschaafde wereld buiten Nederland

In Zweden kan het.

Aida Hadzialic

Dit is Aida Hadžialić, 27 jaar. Op 5 jarige leeftijd toen de voormalige deelrepublieken van Joegoslavië midden in de ellende zaten van de burgeroorlog kwam ze naar Zweden.
En nu? Wel, nu is ze Minister van Onderwijs in Zweden.
Ik heb niemand daar horen krijsen dat dat niet zou kunnen of mogen. Evenmin heb ik mensen horen joelen over ‘dubbele paspoorten.’
Laat dat maar even bezinken. Kom daar maar eens om in tokkie-land met zijn totale gekte vanwege een racistische karikatuur, met een minister van etnische registratie en zijn gebazel over ‘dijkdoorbraken’, een oplichter van een zombie-partij die wegkruipt als hem een kritische maar o zo terechte vraag gesteld wordt over de consequenties van zijn beleid voor kinderen en die spreekt in termen van ‘etnisch monopolie’ of een psychopaat die de wereld leeg wil roven om daarna het land op te sluiten achter een hele hoge muur met prikkeldraad.

Kom daar maar eens om in het tokkie-kalifaat waar de gangbare opvatting blijkbaar is dat ‘ze’ het er naar gemaakt hebben .
Kom daar maar eens om in deze polder waar een volkomen mislukte tuthola een misdadiger in plaats van een succesvolle immigrant (waarbij ze nog niet eens in de schaduw kan staan) opvoert als ‘rolmodel‘ en waar politici van christelijke huize graag samenwerken met tweedekans nazi’s onder het motto ‘liever een kroketje dan halalvlees ‘ en vinden dat buitenlanders stinken en enge ziektes met zich meebrengen.
Ik ben niet religieus maar anders zou ik met dat bericht over die jonge Zweedse Minister van Onderwijs in gedachten zeggen ‘Godzijdank bestaat er nog een enigszins beschaafde wereld buiten Nederland.’
Rest nog de vraag wanneer de geblondeerde wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar, Führer aller tokkies in den polder, een algehele boycot afkondigt jegens IKEA.