Gijzelings DRAMA NOS…………………………

Goed, er komt een ietwat warrige jongeman een mediagebouw binnen, wellicht in een psychose verkerend, met een nepwapen dat echt lijkt en die wordt gearresteerd.

Tot zover de feiten.

Dan begint het gehype en men is al uren en uren bezig met uitzendingen die alleen daar over gaan en hoe erg het allemaal wel niet is dat dit kon gebeuren en of mensen nu getraumatiseerd zijn en of de veiligheidsmaatregelen opgeschaald moeten worden en of die man want hij heeft een Egyptische vader en Nederlandse moeder (ze zijn gescheiden) wel of geen Jihadist zou zijn en wat we er allemaal mee moeten en oh oh oh wat een gebeurtenis en oh wat erg want het had ook anders kunnen aflopen en wat is onze politie toch goed en wat vindt de Tweede Kamer er nou van en oh nee we moeten meer veiligheid hebben want het was best eng allemaal en ja, nou. poehee. zozo, jeetje…..

En het enige dat ik kan denken is :

ER ZIJN IN DE WERELD GODVERDOMME WEL BELANGRIJKERE DINGEN AAN DE HAND HOOR !!

Als we een échte aanslag hadden gehad, dan had de media, Twitter, facebook en het Volk tenminste écht iets gehad om over te zeiken. Dan hadden we weer langs de weg mogen applaudisseren als de rouwstoeten langskwamen en selfies ervan maken en oh oh oh wat erg kunnen roepen en samen huilen en ons allemaal verdrietig voelen met rouwdeskundigen en traumapsychologen en stille tochten kunnen houden en demonstraties en dat de Koning dan op TV iets zegt want hij is zo begaan met ons Volk.