Esther Voet: Samen met Nanninga lachen om gaskamers

Esther Voet, per eind deze maand voormalig directrice van Israëls propagandabureau CIDI, betreurde het dat zij een bij een verkeersongeluk omgekomen Breivik-lover nooit heeft gekend.
Welnu, ze kan opgelucht ademhalen. Op haar nieuwe plek bij een racistisch haatblog waar gewelddadige types als Bart Schut en Pieter Omtzigt rondlopen zal ze volop aan haar trekken kunnen komen.
Samen met Annabel Nanninga lachen om de gaskamers tot ze er tegen kunnen.
Dagelijks krijsen dat der Untergang door moslims nu toch echt aanstaande is en dat Israël ‘de enige democratie in het Midden Oosten’ is en elke kritiek op dat land per definitie antisemitisme en derhalve VERBOTEN!!! is. Vrijheid is wat dat spul betreft per slot van rekening niks anders dan de gruweldaden die je vrienden aanrichten ontkennen, goedpraten dan wel bagatelliseren of verzwijgen.
Voor wie ons een beetje kent zal het geen verrassing zijn dat wij niet verbaasd zijn over het voornemen van de voormalig roddeljournaliste bij een concern dat ooit over ‘het joodse vraagstuk’ schreef zich te verbinden aan een Sarah Palin-fansite.

Met dergelijke lui als Voet en haar toekomstige ‘collega’s’ als ‘vrienden’ hebben joodse mensen (en ook niet-joodse mensen trouwens) pas echt reden zich zorgen te maken.
Maar dat wist u al.