Er moet definitief een piemel in

Steeds meer hardnekkige geruchten en meldingen van ingewijden rond de bijzondere Nederlandse stichting PVV laten lekken dat er een grote verandering binnen dit clubje op gang zou zijn naar aanleiding van de wensen van de kiezers.

De Grote Lijder zou namelijk van plan zijn om de thans nietszeggende meeuw op de blauwe vlag van PVV uiteindelijk te doen vervangen door de erg populair door aanhangers van PVV gemaakte rooskleurige opgehangen big. Het laatste zou beter bij de beleveniswereld van zijn aanhang passen.

Tussen neus en lippen vermelden kenners dat De Nederlandsche Verlosser ook zou overwegen in het licht van zijn aankomende verpletterend succes bij de verkiezingen gouden munten – zijn hard gewenste guldens – opnieuw te gaan uitgeven met natuurlijk voor de gelegenheid zijn glorierijke profiel aan de ene kant van de munt en met een gegraveerde piemel aan de keerzijde.
Mogelijk zijn hoogsteigen piemel.
Vanzelfsprekend aan de rand van de nieuwe munt zal “D’r moet een piemel in” afgedrukt staan.

Omdat de goddelijke leiding van PVV niet alles op een toeval wil laten aankomen, zouden behalve vlaggen met een big in plaats van de oude meeuw ook gelijk PVV vlaggen met een piemel in plaats van de meeuw geprint worden. Vervolgens zouden beide modellen volgens oud gebruik op de marktplaats van Spijkenisse en Hoorn in twee afzonderlijke emmers aangeboden worden waarbij de burgers helemaal zelf zullen mogen gaan kiezen welke van die twee afbeeldingen – piemel of biggen – ze beter op de vlag bevalt en ze mogen die dan naar huis meenemen.
Er wordt dus straks een democratische verkiezing gehouden – big of piemel?

Aan het eind zullen de vlaggen geteld worden en het resultaat officieel door de Grote Verlosser voor de pers in Spijkenisse bekend gemaakt worden.

Complicerende factor in deze situatie zou mogelijk zijn dat in hun enthousiasme sommige kiezers van PVV voor beide afbeeldingen tegelijkertijd zouden willen kunnen kiezen, daar komt later een handleiding van PVV hoe het ene in het andere gestoken moet worden.