@EenVandaag: lees Krapuul.nl!

Op de site van het programma ‘EenVandaag’:

2014-12-10 Dood aan alle moslims

‘Toonde hij zijn ware gezicht of was dit een vergissing?’
Wat dacht de betreffende redacteur na de opmerkingen uit 2009 voor de Deense t.v. over het deporteren van ’tientallen miljoenen moslims uit Europa’ (moeten we nog uitleggen dat het deporteren van duizenden en duizenden laat staan miljoenen een inherent uiterst gewelddadig proces is? Of snapt de redactie van ‘Een Vandaag’ dat in elk geval ook wel zonder toelichting van onze kant?), het gejoel in een bierkelder over ‘minder, minder, minder’ en het nazi-gebral in de Tweede Kamer vorige week over ‘baarmoederproblematiek’ nou zelf?

Gisteren heb ik hier geschreven over deze tweet van nazi de Graaff:

2014-06-23 de Graaf compleet islam vrij

Leest u, beste redactieleden van ‘Een Vandaag’, daar ook even wat we gezegd hebben over de opvattingen van het voormalig EP-lid namens het CDA, Arie Oostlander: ook voor hem zal de tweet van Marcel de Graaff van vandaag waar u zo verrast over bent, echt niet als een donderslag bij heldere hemel zijn gekomen.

Op 22 mei 2014 heb ik bericht – u kunt dat hier lezen – dat Nederland zo verziekt is dat het kan stemmen op een genocide-verheerlijker:

2014-05-22 Genocide verheerlijker de Graaff

Dus het antwoord op de vraag of Marcel de Graaff zijn ware gezicht heeft laten zien, luidt zonder enige twijfel: ‘ja.’
Dat geldt voor hem alsook zijn mede-nazi’s.
Voor ons is het tevens al heel lang duidelijk dat wanneer die tweedekans nazi’s onverhoopt – en dat is niet ondenkbaar – aan de macht komen, er een bloedbad komt en ook dat tot nu toe de media bezig zijn de rol van Radio Mille Collines te spelen.
Wij van onze kant kunnen ‘Een Vandaag’ en collegae in dit land daarom twee andere vragen stellen: hoe lang duurt het nog voordat jullie gaan inzien dat Wilders en zijn horigen van de eenmansbeweging nazi’s zijn en wanneer houden jullie eindelijk eens op met die lui te faciliteren?

Verder zouden de media waaronder ‘Een Vandaag’ er goed aan doen Krapuul.nl eens wat vaker te lezen willen ze niet weer totaal afgaan door het stellen van domme vragen over zaken die elk normaal mens al lang weet.