Een waarschuwing voor de Nederlandse massamedia

Of ja, een waarschuwing… Eigenlijk zouden jullie, van Pauw tot en met DWDD en alle kranten, tijdschriften en andere oude èn nieuwe media dit allang moeten weten. Noem het een reminder. Of eigenlijk: noem het een schop onder je zelfgenoegzame aars.

Want we zien het de laatste tijd overal, en veelvuldig, en zonder enige terughoudendheid: nazi’s op tv. Nazi’s in de krant. Nazi’s aan tafel bij mensen die beter zouden moeten weten.

Daarom, voor eens en voor altijd, en dan wil ik er verdomme van af wezen ook, een allerlaatste kans voor de Nederlandse media om haar collectieve boeltje op orde te brengen, het niveau van het vaderlandse openbare debat te waarborgen, en verantwoordelijkheid te nemen voor hetgeen je de ether, en dus de geesten van de Nederlandse bevolking inslingert:

anarchistposter177
Met fascisme debatteer je niet, dat verpletter je!

Dus doe voortaan eens normaal, en laat Asje, Wierd en alle andere haatpraters lekker thuis op de bank in hun eigen racistische sopje gaar koken. En nodig dan meteen eens wat mensen uit die niet elke week met hun bakkes op de buis zijn: Sywert hebben we voorlopig ook wel voldoende onder ogen gehad.