Een oprecht advies aan de PVVer

Beste PVVer. Ik ben die persoon waar jouw leider voor waarschuwt. Ik ben die gelukszoeker die geluk zocht en vond. Is dat raar, beste PVVer? Welnee, het geluk ligt voor het oprapen. Toch zul jij het nooit vinden omdat jij verblind bent door haat. Ik ben ook die persoon die jullie banen inpikt. En terecht beste PVVer. Want als ik mijn baan niet had genomen, was deze vacature nog steeds niet ingevuld. Zeker niet door de laagopgeleide PVVer. Is dat gek beste PVVer? Ik ben ook die persoon die naar de overvolle moskee gaat. En dat anno 2016. Dat komt niet door mij beste PVVer. Ik kan in mijn eentje geen moskeeën vullen. Dat doe ik samen met onder anderen jouw bekeerde landgenoten. Inmiddels zijn dat er vele duizenden.

Beste PVVer, je kunt de fora vervuilen met gescheld, maar ik zou me verdiepen in retorica voor de dag dat jouw kinderen je idioterie ter discussie gaan stellen en voor de Islam gaan kiezen. Beste PVVer. Ik ben ook die profiteur die gebruik maakt van jullie sociale voorzieningen. Het kan ook niet anders met kinderbijslag voor zeven kinderen en studiefinanciering voor de oudste drie. Dat is een stuk meer dan wat jij krijgt voor je ene zoon of dochter. Maar niet getreurd, waarschijnlijk zal je dochter haar incesttrauma’s verwerken bij mijn zoon die nu psychiatrie studeert en met een beetje geluk krijgt zij mijn dochter als manager. Beste PVVer. Wat heeft haat jou nou opgeleverd. Als angst een valuta was, dan was je de nieuwe Bill Gates. Maar helaas beste PVVer.

Terwijl iedereen geniet van het lenteweer is 77 procent van jouw medestemmers bang op straat. En als de moslim Suikerfeest viert is jouw hartslag onregelmatig door de Suikerfeestgroet van Rutte. Terwijl de gemiddelde Nederlander integere politici wil, vertrouw jij op PVV-criminelen om jou uit je hachelijke situatie te redden. De helft van jouw voorbeelden heeft een strafblad.

Beste PVVer. Waarom doe je dit jezelf aan? Sta op en herpak je zelf. Doe het voor je kinderen. Voor jezelf is het al te laat. Haat heeft de structuur van je gezicht zodanig aangetast tot het stereotiepe PVV uiterlijk dat je nu hebt. Beste PVVer. Zet de haat om in liefde. Koop een boek voor je zoon in plaats van het zoveelste neppistoolje. Want 55 procent van de PVVers heeft zijn basisschool niet afgemaakt. Laat je kinderen niet hierbij horen.

Maar er is hoop beste PVVer. Ondanks je haat voor moslims, zie ik je regelmatig in de plaatselijke shoarmatent. Eet meteen gezond zou ik zeggen. Voor je kinderen uiteraard. Een ander gezond idee is het niet meer meenemen van je 6- jarig kind naar de zoveelste PEGIDA demonstratie waar meer dan de helft geweld verheerlijkt. Maar er is hoop.

Beste PVVer. Doe je best. Het kan nog!

Twitter: twee_maten