Een oorlog verkopen doe je zo

Frans Timmermans, één van de aanstichters van de fascistische machtsgreep en de daarop volgende oorlog in Oekraïne, is gekozen door de pennen en achterwerken likkende hoeren van wat zich media noemt in dit land tot ‘politicus van het jaar.’
Whatever that may be maar ’t zal voor de huilebalk Timmermans vast iets zijn om trots op te zijn.
De media staken bij de vertoning Timmermans de volgend veer in zijn reet:

“Timmermans wordt door de jury geroemd om zijn dossierkennis en zijn geslaagde lobby om eurocommissaris te worden, maar bovenal voor zijn optreden rond de vliegramp met de MH17. De PvdA’er hield toen een veelgeprezen speech in de VN-Veiligheidsraad” (NRC)

En ik, naïveling die ik ben, altijd maar denken dat dat journalistiek inhield mensen die de macht hebben zeer kritisch te volgen, ze het vuur over van alles en nog wat na aan de schenen te leggen in plaats van met diezelfde mensen in één bed te liggen en ze de reet te liggen.

Wie denk ik niet meer zo blij zijn (zo ze dat al ooit waren) met die fantast en zijn leugens over trouwringen zijn de nabestaanden van de MH17-slachtoffers.
Zij willen dat de Verenigde Naties het onderzoek gaan uitvoeren naar wat er precies gebeurd is in Oekraïne nadat de Nederlandse autoriteiten er een teringzooi van jewelste van gemaakt hebben.
In de reactie van de Nederlandse autoriteiten op die wens zien we meteen hoe ontstellend hypocriet en schofterig de overheid jegens de nabestaanden is met het al het gehuichel over ‘samen verdriet hebben’ tijdens de diverse herdenkingen want het antwoord van Nederland aan de nabestaanden inzake een VN-geleid onderzoek is “Nee!
Alleen: daar is toch wel opvallend weinig aandacht aan besteed door het journaille dat vandaag druk bezig was het achterwerk van de eurocommissaris te likken, zo is mijn indruk.
Ondertussen gaat ondanks bestand nummer zoveel, de door de NAVO, de EU en met de volle inzet van gajes als Jacques Monasch, schaliegas-evangelist Hans van Baalen en Frans Timmermans ontketende oorlog in het oosten van Oekraïne gewoon door.
Europa gaat nog veel spijt krijgen van Frans Timmermans.

Altijd tijd voor een gezellig babbeltje met de nazi's van POWNed
Altijd tijd voor een gezellig babbeltje met de nazi’s van POWNed

Oh, en hoe je een oorlog om schaliegas aan de man brengt, kunt u bijvoorbeeld ook hier zien:

“Wie stopt Vladimir Poetin? In februari van dit jaar drinkt hij een biertje met koning Willem-Alexander op de Olympische Spelen in Sotsji. Een maand later valt hij buurland Oekraïne binnen en annexeert hij de Krim. De president van Rusland ontketent een burgeroorlog die duizenden mensen het leven zal kosten. Onder hen de 196 Nederlanders aan boord van vlucht MH17. Europa reageert met afschuw. Het legt Rusland economische sancties op, bedoeld om Poetin te beteugelen. De vraag is of de Russische president zich er iets van aantrekt. In eigen land lijkt zijn positie onaantastbaar. Dissidente geluiden worden de kop ingedrukt, critici vermoord. De man die het glas hief met onze koning, regeert met strakke hand. Brandpunt Reporter reisde naar Moskou en Kiev en onderzocht wie Vladimir Vladimirovich Poetin nog kan stoppen.” (KRO-Reporter (tevens verantwoordelijk voor taal- en spelfouten – red.)

Geen woord over de nazi’s in Oekraïne, geen woord over schaliegas, geen woord over de uitbreiding van de EU en vooral ook de NAVO tot aan de landsgrenzen met Rusland, geen woord over troepen van de NAVO in de Baltische staten, geen woord over één van de vriendjes van Timmermans en consorten die vindt dat er tenminste anderhalf miljoen mensen in het oosten van het land ’teveel’ zijn, lees: uitgeroeid moeten worden. Wat dat laatste betreft kan nog opgemerkt worden dat Nederland dus niet het enige land is waar genocide heel wel door te velen als prima aanvaardbaar beschouwd en gepropageerd wordt.
En: voor genocide ten behoeve van schaliegas elders kan men rekenen op centjes uit Nederland.
Maar dat vertellen Frans Timmermans en de hoeren van het journaille inclusief KRO’s ‘Reporter’ u niet.

In een land waar het journaille zichzelf zo prostitueert, heeft een echte democratie geen schijn van kans en hebben demagogen alle kans.