Een fascist wordt helemaal lyrisch over burgemeester Ahmed Aboutaleb

Vorig jaar stelde Jeroen S. van den Heuvel hier de vraag wat het feit dat Rita Verdonk zo enthousiast is over Lodewijk Asscher zegt over die laatste.
En de conclusie was duidelijk: Asscher is wat Verdonk betreft op de goede weg, de weg die Nederland in de klauwen van het fascisme zal drijven en derhalve van dit land een hel zal maken voor velen voor wie menselijkheid en empathie nog iets betekenen.

Gisteren was er naast de schedelmeet-minister van PvdA-huize opnieuw iemand uit die club die een bruine veer in zijn reet gestoken kreeg.
In de Haagse gemeenteraad was een debat over de moord op Mitch Henriquez door de absoluut niet racistische politie van Den Haag die, nou ja volgens de gewelddadige ‘knuppels tegen kunstenaars’ burgemeester wel een ietsiepietsie heel af en toe mogelijkerwijs misschien een tikkeltje de neiging tot racisme zou kunnen vertonen onder bepaalde omstandigheden wellicht.
Bij die vertoning in de Haagse gemeenteraad was net zo’n verknipte figuur als die Verdonk aan het woord, namelijk een ex-PVV’er die thans voor zichzelf en een handvol demente en incontinente bejaarden begonnen is, Richard de Mos. Zelfbenoemd schooldirecteur ook nog.
Deze viezerik wist precies te vertellen hoe het zat met de gang van zaken in de Schilderswijk en joelde dan ook – net als PVV’er Ahmed Marcouch om de haverklap doet – om ‘keihard aanpakken’ van in dit geval ‘dat tuig van de richel’ (want dat zijn mensen namelijk die walgen van het moorddadige geweld van de gewapende tak van de PVV), dwangarbeid, het straffen van familieleden zoals dat in een nazi-dictatuur goed gebruik is, Apartheid, concentratiekampen en dwangarbeid plus het in het openbaar vernederen van mensen.
Dat laatste deed men in Oostenrijk ooit ook.

En dit uitgerangeerde voormalig lid van de fractie in de Tweede Kamer namens de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars, dit bruine stuk vuil steekt de loftrompet over Ahmed Aboutaleb die als burgemeester van Rotterdam samenwerkt met een stel gore fascisten dat vindt dat sommige mensen te humaan behandeld worden.
Need we say more?