Een Brexiteer aan het woord laten

weatherHet is belangrijk dat we naar de ontevreden mensen blijven luisteren.

In de laatste jaren onder aanvoering van de chauvinistische Wilders werd de aanduiding “ontevreden mensen” zeer handig door het volgende, “bezorgde burgers” vervangen, omdat ultrarechtse neoliberalen die deze ontevredenheid onder controle hebben gekregen, graag zouden willen dat het benadrukt wordt dat het om mensenrechten gaat.

Dan moet je het niet anders doen dan de ultrarechts-populistische retoriek serieus nemen en mogelijk is die veel serieuzer aan te nemen dan het basisrecht van een ander soort burgers die tegen de achtergebleven koloniale beelden en tradities blijven strijden.

Standplaats KRK heeft een waardevol artikel met zuivere kiemen van argumentatie neergelegd waarbij een aantal zeer belangrijke argumenten zouden er aan toegevoegd moeten worden in een poging om een compleet beeld van zijn samenvatting te kunnen maken.

Voor dit moment mogen we hier bekijken de argumentatie van een der vele mensen die voor Brexit hebben gestemd opdat we ons mogen voorbereiden op de argumentatie van degenen die in ons land naar een Nexit zouden streven: