Drek, goor stinkende drek

gore stinkende drek pownedJe bent als Syrische vluchteling na vele ontberingen en ellende aangekomen in een veilig en vooral vrij land en dan komt er een studente vragen of je wil meewerken aan een onderzoek voor haar scriptie. Je bent je nieuwe thuis dankbaar en daarom stem je toe. In een uur durend gesprek ben je zo eerlijk mogelijk, je geeft zeer persoonlijke zaken prijs en je hoopt dat het bijdraagt aan een mooie scriptie voor de studente.
Helaas, de studente blijkt geen studente, maar een niet deugende redacteur van een gore stinkende drek omroep, die telkens zichzelf weet te overtreffen in valse vuiligheid.

Eind september werden klager Ahmed en andere asielzoekers uit de noodopvang in Apeldoorn ondervraagd door een verslaggeefster van PowNed. Zij gaf zich uit voor student of wetenschapper en de opnames zouden alleen voor studiedoeleinden worden gebruikt.

Je ontboezemingen worden misbruikt voor het aanwakkeren van nog meer vreemdelingenhaat. Je privacy en integriteit worden meer dan aangetast.
Dus je doet aangifte.

De reactie:

De verslaggever heeft zich inderdaad niet bekendgemaakt als medewerker van PowNed, zegt Dominique Weesie van de omroep. “Die keus is weloverwogen gemaakt en daar staan wij nog altijd achter. Van uit het verband halen van uitspraken is geen sprake. Wij zien een eventuele procedure dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Telkens als je denkt dat de drek niet erger kan gaan stinken, komt er weer een walm die de vorige overtreft.
Zo’n omroep heeft al zijn legitimiteit verloren.
(bron)