Dion Graus sjoemelt met onkostenvergoeding

PVV-vrouwenmepper Dion Graus blijkt niet alleen zijn handjes niet thuis te kunnen houden. Ook voor het sjoemelen met onkostenvergoedingen draait het Limburgse Kamerlid zijn hand niet om. Dat blijkt uit onderzoek van de Volkskrant en Een Vandaag.

Uit het onderzoek blijkt dat Graus al jaren op nogal dubieuze gronden extra toelagen ontvangt. Graus zegt bij zijn moeder in Heerlen te wonen, wat hem vanwege de afstand tot Den Haag recht geeft op een riante onkostenvergoeding. In werkelijkheid verblijft Graus vrijwel nooit in Heerlen, maar woont hij in een appartement in Leidschendam-Voorburg, op een kilometertje of 11 van Den Haag.

Mogelijk heeft Graus de afgelopen jaren ten onrechte 100.000 euro aan onkostenvergoeding opgestreken.

Graus zelf slaat inmiddels wild om zich heen, afgewisseld met huilbuien. Volgens de vrouwenmepper het PVV-Kamerlid voert de pers een hetze tegen hem: “Daarnaast kwam ik normaal iedere week in Heerlen. Maar toen jullie journalisten daar gingen graven, ben ik dat adres gaan mijden. Dat is toch logisch! Om mensen daar te sparen. Ze hebben mijn moeder daar gewoon lastiggevallen, een bejaarde vrouw. Schandelijk!”.

Wilders zegt niet te twijfelen aan de integriteit van Graus, wat opnieuw de vraag opwerpt waarom Wilders zijn partijgenoot door dik en dun blijft steunen. In elke andere partij zou de volstrekt incompetente Graus allang op een onverkiesbare plek zijn beland.

Bron: Een Vandaag