# Dikke ik

Kijk, zo ziet het riool-bruine vod van media-hoerenmadame Philippe Remarque een volk dat chantage en uithongering door banken niet meer pikt:

link naar cartoon

Jarenlang heeft ook de Volkschbruine Haat- & Lasterbode met verve en enthousiasme meegeholpen de leugens te verspreiden die erop neerkomen dat de Grieken te lui zijn om te werken en lekker in het zonnetje ouzo drinken van onze belastingcentuhhhh.
Het is hetzelfde vod waar men Geert Wilders een genie vindt als het gaat om de Euro en de toekomst van de EU.
De om te kotsen simplistische crap gaat erin als koek bij bijvoorbeeld als PvdA’ers vermomde PVV’ers (die daar voor steeds minder hoeven te doen aangezien ze toch al nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn) en colporteurs van staatsgrepen die hier blijkbaar botergeil van worden.

De cartoon doet me overigens sterk denken aan deze en die…nou ja, u weet de Godwin vast zelf wel te bedenken.
Dit zijn dus de ons haat, angst en verlamming aanpratende gelijkgeschakelde media: alles wat ook maar enigszins twijfelt aan of niet in de pas loopt met de room-blanke heilsleer van het neoliberalisme (en dus nog iets van menselijkheid en empathie laat zien) is weerzinwekkend, angstaanjagend, onbetrouwbaar, inferieur…nou ja: kortom al datgene wat ooit een keer in een voorloper van ‘Fitna’ verbeeld is.

De mogelijkheid is eerder veel groter dan kleiner dat ook de hoerenmadammen van wat voor het vaderlandse journaille door moet gaan hun marsorders dagelijks van elders krijgen.
O, en wat die boven weergegeven cartoon betreft: denk in gedachten eens die Griekse vlag weg en stel je hetzelfde plaatje voor in de kleuren van de VVD- of PvdA-verkiezingsposters. Ziet het er ineens een stuk waarheidsgetrouwer uit, vindt u niet? #Dikke ik.