Diederik Samsom (PvdA): Vol is Vol!

Diederik Samsom: 'ik verwijs u gaarne naar wijlen de heer Hans Janmaat'
Diederik Samsom: ‘ik verwijs u gaarne naar wijlen de heer Hans Janmaat’

Ruim drie miljoen Syriërs hebben hun land moeten ontvluchten als gevolg van de burgeroorlog in het land en de buitenlandse inmenging daarin die plaatsvindt met warme instemming van hysterische gekken en misdadigers als Sybrand Buma.
Naast het feit dat ook nog eens ruim de helft van de bevolking van het land binnen de grenzen ontheemd is.
Anderhalf miljoen (!) vluchtelingen worden opgevangen in Libanon, een buurland waarvan de grootte qua bevolking en economie maar een fractie is van de Nederlandse.
Hetzelfde geldt voor Jordanië waar meer dan 600.000 mensen uit Syrië zijn en verder zijn er in Turkije meer dan 800.000 mensen uit het geteisterde land.

Houdt bovenstaand even in het achterhoofd.
Vandaag was in de Tweede Kamer de begrotingsbehandeling van het Ministerie voor Veiligheid en Justitie.
Dictaturen hebben ook altijd een ‘ministerie voor veiligheid’ en de volgorde in de benaming van het Nederlandse Ministerie voor Veiligheid en Justitie is veelzeggend als het gaat om het belang en de prioriteiten van degenen die dat ministerie bestieren en erop toezien. Maar dat ter zijde.
Aan de orde was ook de opvang in Nederland van maar liefst 250, ik herhaal: twee honderd en vijftig! – extra Syrische vluchtelingen.
In Nederland zijn circa 6500 Syrische vluchtelingen dus u begrijpt: nog eens 250 van die ‘gelukszoekers’ erbij, dat kan dus echt niet.
Daarom steunt (nog) leider van de partij die absoluut niet aan cliëntelisme doet, voormalig Twitteraar Diederik Samsom Schreibtischmörder en beroepsfantast Fred Teeven volop in diens weigering mensen in dit toch al zo zwaar overbelaste en straatarme land op te vangen.
Kortom, in koor met wijlen Hans Janmaat joelt ook Diederik Samsom van de Partij van de Arbeid ‘vol is vol!
Ook de rest van de Tweede Kamer vindt het allemaal best gezien de steun voor de Schreibtischmörder.
Niet dat ik anders verwacht had van een parlement dat een vergaarbak is van fascisten, wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars, racisten, massamoordverheerlijkers, genocidelovers en ander moreel gedegenereerd geteisem.
Verder is de handelswijze van Nederland ten aanzien van mensen in opperste nood ook absoluut niet nieuw..
Dat plus dat ik vanmorgen geconfronteerd werd met het feit dat op haatblog GeenStijl van de Telegraaf Media Groep – waar men lacht om mensen die in grote getale de verdrinkingsdood sterven – er een verhaaltje verscheen dat mij doet vermoeden dat een groot deel van de Neanderthalers alhier de onderbuik-mening toegedaan is dat het niet te lang meer moet duren eer zogenaamde dokters weer belangstelling aan de dag gaan leggen voor tweelingen, maakt dat ik werkelijk kots van dit totaal harteloze, empathieloze fucking tokkie-kalifaat.