Demonstratie tegen “ministerie van rendement” Universiteit van Amsterdam

collegevanbestuurslaapzachtAls ze echt intelligent waren zouden ze niet zitten waar ze zitten – bestuurderen als Amman die een kattebelletje van twee zinnen schrijft waarin werkelijk alles fout is, inclusief de insinuatie over “Marokkaanse jongens”. Louise Gunning, die om de communicatie te bevorderen een twitteraccount heeft geopend dat niet te parodiëren is. En de rest.
Als ze intelligent waren geweest hadden ze gewacht tot het Maagdenhuis vrijwillig verlaten was. Hadden ze niet het gezonde volksondervinden moeten oproepen van de Telegraaf- en Veronicamafiosi en andere, aanverwante media.
Knuppels en paardestront is wat ze te bieden hebben. En opsluiting van studenten die weigeren zich te identificeren in een speciaal detentiecentrum voor uit te zetten vreemdelingen.

Laat ze opkrassen.
Om hen dit vriendelijk en een beetje massaal te verzoeken is er morgen 13 april bij het CREAgebouw, Roeterseiland, om 15 uur een demonstratie. Tegen de achthonderd aanmeldingen op het ogenblik van schrijven (zo gaat dat – helaas – in deze facebooktijd).
Be there and wear your red square.