OM ziet af van vervolging Demmink

Het Openbaar Ministerie wil geen strafvervolging van Joris Demmink, de voormalige secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie. Demmink wordt al jaren gestalkt door het complottersgilde, dat ervan overtuigd is dat hij dagelijks knaapjes schendt, baby’s eet en samen met Willem-Alexander Satanische rituelen uitvoert. 

Het Gerechtshof in Arnhem gelastte in 2014 een onderzoek naar de beschuldigingen tegen Demmink, nadat twee Turkse jongens hadden verklaard in de periode ’95 – ’97 door Demmink verkracht te zijn. Buiten het aluhoedjesgilde wist iedereen dat de aangiftes fake waren en de beschuldigingen nergens op sloegen. Het OM heeft er dus drie jaar over gedaan om tot dezelfde conclusie te komen. Het OM heeft ondanks diverse rechtshulpverzoeken aan Turkije de jongens niet te spreken gekregen. Zelfs bewijs dat Demmink tijdens de bovengenoemde periode überhaupt in Turkije is geweest, heeft het OM niet kunnen vinden. Demmink zelf heeft dat overigens altijd ontkend.

De hele – inmiddels al jaren durende – haat- en lastercampagne tegen Demmink slaat nergens op, ze is het product van een aantal zieke geesten als Wim Dankbaar en Micha Kat. Voor zover ik na kan gaan is het ergste waaraan Demmink zich schuldig heeft gemaakt het indienen van exorbitante onkostenrekeningen. Verfoeilijk natuurlijk, maar van een VVD’er verwacht je niet anders en het is nog wel even van een ander niveau dan verkrachting en moord.

Helemaal afgelopen is deze soap nog niet: het hof in Arnhem moet nu beslissen of het OM de vervolging van Demmink inderdaad mag staken. Die zitting vindt waarschijnlijk in augustus plaats.

Het aluhoedjesgilde is nu natuurlijk in alle staten, wat op Twitter tot hilarische taferelen leidt:


Wat op internet staat is natuurlijk per definitie waar:


Ook Twitter zit in HET COMPLOT:


Je denkt dat Trump platvloers is? You ain’t seen nothing yet: