De ware proporties van het Kwaad

Elk jaar vieren we carnaval met alle baldadigheden eromheen waarbij flink wordt gezopen, gevierd en betast. Niemand kijkt ervan op omdat we het elk jaar steeds voorbij zien komen. Het hoort nu eenmaal in ons leven. Vrouwen weten dat ze niet alleen met aantal mannen afgezonderd moeten blijven want straks zijn ze thuis een verhaal verschuldigd waarom ze zo lang daar zijn gebleven. Afijn, indien dit niet van tevoren de opzet was.

Bekend verhaal.

Inmiddels hebben we uit de media vernomen dat volgens het extreem-rechtse Pegida en andere extreem-rechtse bronnen er tientallen vrouwen in Keulen op de Kerstmarkt door rond 1 miljoen donkere mannen van Noord-Afrikaanse afkomst zijn betast en er is mogelijk meer dan dat gebeurd.
Het was een gebeurtenis van ongekende proporties, werd beweerd.
Het was weer zuipen, vieren, baldadigheden uitvoeren en mogelijk dus meer dan dat.
Naar wat in NVU, PVV en Pro-Patria kringen werd verteld zijn er zeker 100.000 testosteron bommen van Noord-Afrikaanse afkomst in Keulen bij het betasten van vrouwen betrokken geweest. Eigenlijk zou dit massaal en op vele plekjes gebeurd zijn.

De gematigd-rechtse Duitse pers maakte meteen melding van mogelijk duizenden Noord-Afrikaanse mannen die de daders zouden zijn geweest.

Omstanders uit Keulen zelf hielden het op 1000 mannen van zeker Noord-Afrikaanse afkomst.
De Duitse Politie kondigde dat het mogelijk tientallen van de daders op de Kerstmarkt geweest zijn doch ze hadden er zelf onder de patrouilles niets van gemerkt. Het was dus zuipen en vieren zoals gebruikelijk.

Na degelijk politie onderzoek is het gebleken dat het in Keulen om iets meer dat 10 mensen met Noord-Afrikaans uiterlijk ging.

Als gevolg van het politieonderzoek heeft men inmiddels 5 vermoedelijke daders gearresteerd waarbij helemaal niet zeker is of er iets mee bewezen zou kunnen worden. We moeten, naar wat gebruikelijk is, het afronden van het onderzoek afwachten.

De proporties van het Kwaad blijken onmetelijk te zijn omdat ze vastgeroest in het oog van de xenofobe waarnemers zitten.

Aan de hand van het Keulengebeuren kunnen we feitelijk en met grote zekerheid vaststellen hoe omvangrijk de vooroordelen zijn die onze maatschappij in tweeën proberen te splitsen naar wat Bondskanselier Angela Merkel zelf in haar Nieuwjaarstoespraak voor heel Duitsland aangaf.

Moeten we het beperkte aantal allochtonen het heel erg kwalijk nemen dat ze letterlijk de wens van het bezorgde volk uit den Niederlande, waar volgens onze rechtse politici serieus naar geluisterd moet worden, aangehoord hebben en de tokkiewens in de praktijk daadwerkelijk hebben willen uitvoeren naar wat op de gemeentevergadering in Steenbergen toen openlijk hard geroepen werd:

– “Daar moet een piemel in!”

Het moge duidelijk zijn dat aan deze volkswens met Kerst in Keulen ruim tegemoet is gekomen, hoewel zonder het dragen van fakkels als in Steenbergen.

Iedereen nu blij?