De VVD-adept

Je kunt letterlijk iedere week wel iets lezen over de VVD en hun hobby’s geld en machtsmisbruik. En zeker niet alleen bij de zogenaamd linkse media is dat te lezen maar ook bij de Telegrof, Elsevies, en GS. Ze kunnen het namelijk ook niet meer wegmoffelen en spindoctoren.

Maar goed, van de gemiddelde VVD-adept die her en der reageert krijg je dit soort reacties:

1 uur 43 minuten geleden door wezel1
Ik wordt misselijk van het VVD bashen in onze ( s ) linkse pers. Zodra er schandalen binnen de SP plaatsvinden blijven ze muisstil . Terwijl de VVD momenteel wel de broodnodige moeilijke hervormingen snel en voortvarend doorvoert , staan de SP ers maar wat te schreeuwen langs de kant en ontlopen zij heel slim elke verantwoordelijkheid !
Typisch weer die leugens en eeuwige ontkenning. En ook voorbijgaan aan die werkloosheid die maar op blijft lopen. Je wordt echt kotsmisselijk van die lui.
We gaan bijna door al die corruptieschandalen  (99%  bij rechtse partijen) het wanbeleid van Rutte II en ook dat van Rutte I vergeten. Maar dat doen we dus even lekker niet. Bovenop al die schandalen komt natuurlijk dat desastreuze wanbeleid van dit uiterst rechtse kabinet.
18 maart.
Zal dit kneutervolkje aan de Noordzee nu eens een signaal afgeven of niet? De Grieken hebben meer ballen dan wij.