De vrijheid bij de Partij voor de Vrijheid

Tineke Bulder, afgescheiden PVV-Statenlid in Gelderland, verhuist en geeft haar zetel op. Zij loopt nog even leeg over de “partij” tegenover De Gelderlander:

“Marjolein [Faber, fractievoorzitter PVV-Statenfractie] is een kleine dictator. Die wil alles bepalen. Neem de moties van andere partijen. Daar mochten wij niet voor stemmen. Ik las ze niet eens, want we moesten toch tegen zijn. Bij alles zei Marjolein: het Kremlin – zo noemde zij de PVV in Den Haag – wil het niet. Ik zei: dit is verdomme Gelderland. Wij gaan over Gelderland. Een voorbeeld: de rondweg Wageningen. Ik was er geweest en vond dat hij er niet hoefde te komen. Het verkeersprobleem wordt er niet mee opgelost. Maar ja, de PVV Den Haag wil meer asfalt. En dit is asfalt. Dus moesten we voor stemmen. Ik hoorde Marjolein laatst zeggen: bij ons mag je verdeeld stemmen. Ik dacht: what the fuck? Pinokkio in the house! Dat mocht echt niet.”

Lees verder bij de bron.