De ongekende wreedheid van de Nederlandse xenofoben en hun kabinet

Als ik lees dat de verruiming van het kinderpardon, (wat een smerig woord is dat toch) dat door een meerderheid van de Tweede Kamer is aangenomen en dan door dit kabinet achteloos wordt doorgeschoven naar een volgend kabinet, krijg ik uitslag op plekken waarvan ik het bestaan hooguit vermoedde.

Dat harteloze terugsturen van kinderen, die hier geworteld zijn, weg van hun school, hun vriendjes, naar een land waarvan ze de taal niet machtig zijn, naar een cultuur die de hunne niet is, naar een toekomst die onzekerder is dan de uwe of de mijne ooit zal zijn, is werkelijk van een ongekende wreedheid.

Mensen die problemen hebben met kinderen die hier misschien niet geboren zijn maar wél getogen zijn, zijn wat mij betreft ongekend wreed.
Mensen die, om welke reden dan ook, kinderen het land uitschoppen zijn ongekend wreed.

Een PvdA/VVD kabinet die de verruiming van het kinderpardon voor zich uitschuift naar een ander kabinet is ongekend wreed.

Ik raad u dan ook aan dit wrede kabinet, bestaande uit de PvdA en de VVD af te straffen op 15 maart. Stem tegen racisme, wreedheden en xenofobie.

*

Schreef ik [zojuist] over de wreedheden naar kinderen betreffende het kinderpardon, vandaag lees ik waarom het kabinet, met kinderen die gevlucht zijn uit gebieden waar het leven geen pretje is, solt.

Een Syrisch kind dacht dat zijn vader dood was. Dit bleek niet zo te zijn. Een buitenkansje voor racistische, xenofobe haters om de jongen van dertien, die gezegend is met een mooie stem, via de ‘sociale’ media kapot te maken. Af te branden. Uit te schelden. En het land uit wil schoppen.

Met dank aan dit kabinet, met dank aan de laffe kritiekloze journalistiek, met dank aan lieden als Geert Wilders, Wierd Duk, Jan Roos en Thierry Baudet komen de fascisten uit alle hoeken en gaten gekropen. En kunnen ze losgaan op alles wat een tintje heeft.

De hooivorkenbrigade richt zich nu op een dertien-jarig kind. Een kínd!

Het VVD-PVDA kabinet geeft het goede voorbeeld door het kinderpardon te traineren. Als de fascist het na de verkiezingen het voor het zeggen krijgt zal, als het even kan, het kinderpardon helemáál afgeschaft worden.

Want de islam is een bedreiging voor de Nederlandse waarden. Want Nederland islamiseert. Want er moet naar ‘het volk’geluisterd worden. Want vol = vol. Want zwarte piet en blanke vla!

En een kind van dertien wordt daarom aan de schandpaal genageld door een stel nazi’s.

Ga op 15 maart stemmen, en straf de haters af, straf dit kabinet af, en straf het tuig af dat een kind van 13 denkt te moeten kapot maken.