De leugens en salamitactieken van Jan Kees de Jager (video 2010, 2011)

Zo, hebben we die belastingbetalers toch weer mooi tuk, he jongens?

MrWonkish.nl is even in het archief gedoken en laat zien dat Jan Kees de Jager een vreselijk liegebeest en draaikont is en perfect bij dit belachelijke kabinet past. Zo de wind waait, waait mijn jasje. 😥 Alles om vooral maar niet zelf enige verantwoordelijkheid te hebben of te nemen. Altijd een ander zijn schuld, ow, wat heb ik daar een hekel aan! Plus, waar ik nog meer de schurft aan heb, de banken die dit allemaal hebben veroorzaakt gaan vrijuit – en gewoon op de oude voet verder, want is niks tegen te doen – en wij de simpele belastingbetaler krijgen de rekening gepresenteerd en moeten die ook nog betalen!

Daarbij, dat triomfantelijke toontje dat die Grieken lekker mogen betalen met een hele vette rente, draagt niet bij aan de oplossing. Als er al niks is ga je toch niet de rente opschroeven? Of ben ik nou gek?

Altijd leuk om eens een paar video’s terug te kijken en te zien hoe we in het hele Griekenland verhaal gezogen worden. Veel praatjes & veel propaganda. We zijn binnen een jaar van “winst maken vanwege de hoge rente die de Grieken ons betalen” naar “alle Griekse scenario’s kosten Nederland geld