De kloon van de SGP

Als je Frans Timmermans van de PvdA zo hoort, zou je bij oppervlakkige beschouwing de indruk kunnen krijgen dat je bij hem met een bevlogen democraat en voorvechter voor mensenrechten te maken hebt.
Hebt u hem al in veroordelende zin gehoord over de afschaffing van de meest basale mensenrechten in Nederland dat bekend staat als het ‘bed, bad en brood’- akkoord?
Nou dan. Verder staat ie bijna zwijmelend op foto’s met de fascisten en oligarchen die hij in Oekraïne aan de macht heeft helpen komen, kreeg ie bijna een orgasme van geluk toen ie zijn Colin Powell momentje had in de VN-Veiligheidsraad en de grote jongen uit mocht hangen over MH 17.
Terwijl mensen die een iets genuanceerder beeld willen over ‘Zwarte Piet’ in elkaar geknuppeld worden door de gewapende tak van de PVV gaat hij doodleuk in zijn werkkamer met dergelijke schertsfiguren demonstratief op de foto.
Genocide-staat Israël mag van hem doen en laten wat het wil: elke kritiek erop staat voor Frans Timmermans – zo weten we sinds zijn recente optreden bij ‘Buitenhof’- gelijk aan antisemitisme.
Achter het ogenschijnlijk vriendelijke gezicht van Timmermans schuilt de beerput van fascisme, genocide, rassenwaan en al het andere dat je kunt scharen onder de noemer ‘grenzeloze minachting voor mensenlevens.’
’t Zal hem er overigens vast niet van weerhouden ergens gloedvolle woorden te spreken volgende week. Je bent per slot van rekening narcist of je bent het niet en het publiek dat over het algemeen naar de optredens van dit soort charlatans komt is niet het meest kritische of snuggere deel der natie.

Toen de ‘PVV met leden’ in Bruin I zijn oorlog begon tegen bijstandsgerechtigden, stampte Jetta Klijnsma als een klein meisje met haar voetje op de grond van boosheid.
Nu weten we dat het allemaal geveinsd was. Jetta Klijnsma is een ordinaire slavendrijver en je hoeft tegenwoordig de kranten maar te lezen of even vluchtig rond te snuffelen op internet en je ziet tot wat voor een onmetelijke ellende haar moordpartij zonder lijken elke dag maar weet leidt.

Behalve dat het tot drie jaar terug in elk geval een schande was volgens Diederik Samsom wat ie nu inzake vluchtelingen ten einde zijn eigen pluche veilig te stellen (en zijn toekomstige bankrekening bij een of ander ‘financieel dienstverlener’) heeft gesanctioneerd, zou de verwarde PvdA wijkzuster ook wel even zorgen voor tienduizenden banen erbij in de zorg.
Gelezen vorige week? Opnieuw duizenden mensen in de zorg die de straat op geflikkerd worden en vroeg of laat in Jetta Klijnsma’s dwangarbeid-maffia terechtkomen.
Een andere PvdA’er, en wel in Amsterdam, genaamd Dennis Boutkan, was ook zo enthousiast over die dwangarbeidzwendel die duizenden en duizenden mensen het leven compleet vergalt.
Het mag alleen van hem geen ‘dwangarbeid’ heten zoals je in Nederland ook niet mag spreken over het feit dat dit land een belastingparadijs is en dat de chemische troep die in de landbouw gebruikt wordt op grote schaal ‘landbouwgif’ heet.
Hoe het ook is, achter de ogenschijnlijk vriendelijke gezichten van Klijnsma en Boutkan gaat een wereld schuil van slavernij, vernedering en uitbuiting op steeds grotere schaal.
Maar die Boutkan, nu zijn rol als gevolg van gemeenteraadsverkiezingen in feite is uitgespeeld, toont zich ineens en zij het nog heel voorzichtig een mensenvriend. Over een volstrekt gestoord wijf in de VS die klimaatverandering als een complot van islamieten beschouwt, zegt hij:

2015-04-25 Dennis Noutkan dwangarbeid proponent

Ja, kan zijn dat die Michelle Bachmann – want daar gaat het over – doodeng is maar PvdA-mensen zijn minstens zo doodeng met hun gehuichel, dubbele moraal en twee of meer gezichten. Met hun volstrekte ongeloofwaardigheid.

De laatste PvdA’er in dit verband die ik even de revue wil laten passeren – de tegen Turken en Marokkanen voortdurend stemming trappende en onderwijl als een pastoor zalvende woorden sprekende Asscher, beroepsintrigant Monasch en een heleboel anderen komen ook nog wel een keer weer aan de beurt – is Hans Spekman.
Die van het ‘vernederen voor de eigen groep’ en die in tegenstelling tot wat ie eind 2011 van mening was (of veinsde van mening te zijn) het nu blijkbaar helemaal O.K. vindt dat vluchtelingen op straat verrekken:

2011-11-30 Onmenselijk vluchtelingen

Compassie, empathie en menselijkheid zijn voor PvdA’ers zaken die met de politieke wind mee veranderen of het zijn gewoon net als mensen ‘uitruilthema’s’.
Wat kennelijk ineens ook niet meer hoeft sinds de PvdA op het pluche zit en haar armzalige, mensonterende voortbestaan met het pijpen van Zijlstra en Rutte afgelopen week over de ruggen van mensen die geen kant uit kunnen en niets hebben weer een tijdje gerekt heeft, is de verhuizing van de PvdA uit het poenige pand aan de Herengracht in Amsterdam.
Spekman zou dat in 2011 met zijn aantreden als voorzitter wel even regelen want het kon toch echt niet zo zijn dat een partij die ’te begripvol is in het debat over de macht van het snelle geld’ niet in één of andere multiculturele buitenwijk zit.
Is er ooit een verhuiswagen gesignaleerd voor nummer 54 aldaar?
Nee, en dat is waarom de Coalitie voor Menswaardigheid op 29 april a.s. om 16.00 uur aan de Herengracht 54 te Amsterdam gaat demonstreren om de qua huichelachtigheid naadloos over de SGP van Kees van der Staaij passende PvdA te confronteren met hoe die huichelachtigheid uitpakt voor al die mensen ten koste van wie het bedreven wordt.