De keizer zonder kleren

Je neemt jarenlang vol enthousiasme deel aan een bruin regime dat mensen verdeelt in allerlei categorieën waaronder – alsof je het over slachtvee hebt – ‘verwijderbaar’ en ‘ontruimbaar’ (en bij gevolg dus ook ‘niet-verwijderbaar’ en ‘niet-ontruimbaar’), je stuurt mensen terug naar de hel waar ze vandaan kwamen nadat ze eerst hier maanden en jaren in een andere hel hebben verkeerd, je riskeert willens en wetens de dood van mensen en er vallen daadwerkelijk doden.
Allemaal omdat Nederland ‘sterker en socialer’ moet worden.
Dan komt er plotseling een aantal moedige vluchtelingen in the picture die ondanks vernedering, manipulatie, fysieke en psychische terreur en ontberingen alsook uiterst grof politiegeweld het er niet bij laat zitten en (je zou bijna zeggen conform het hedendaagse neoliberale mantra) voor zichzelf opkomt. Mensen die geen boodschap hebben aan jouw jarenlange gehuichel.
Ineens blijkt door die groep mannen en vrouwen dat jij als keizer die PvdA heet geen kleren aan hebt en volstrekt ongeloofwaardig bent.
Via een achterbakse en uiterst smerig soort koehandel die niets anders inhoudt dan het verruimen van de mogelijkheden voor nog meer staats-terreur tegen de mensen die jou in je hemd zetten voor het aangezicht van een heel land probeer je wanhopig ‘sterk en sociaal’ deel uit te blijven maken van Bruin II waarin de ‘PVV met leden’ het van het van het begin af aan en als enige voor het zeggen heeft.
Je verliest dan als keizer PvdA zonder kleren je aller-, allerlaatste restje geloofwaardigheid zo je dat nog überhaupt had.
Dan moet je toch wat hè om de misselijkmakende schijn van humaniteit op te houden als je net de mensenrechten in dat koehandeltje geofferd hebt voor het pluche:

Die tijdelijke opvang zou maar een paar weken mogen duren, waarna uitzetting volgt. Volgens Kuiken kunnen het aantal weken ook “alle weken van het jaar zijn”.

Bron

Aldus de laffe en weerzinwekkende plucheplakker van de PvdA Attje Kuiken die al 2961 dagen parasiteert op gemeenschapsgeld en aldus een bedrag heeft opgestreken waar je een veelvoud van het aantal vluchtelingen waar de koehandel over ging mee van een fatsoenlijk bestaan zou hebben kunnen voorzien.
Eigenlijk wil die keizer zonder kleren net als zijn baasje dat al die vluchtelingen het liefst verdrinken.
Moet ik de eraf spattende Godwin nog benoemen of is het zo wel duidelijk? #Ietsmetop5mei`45plotselinginhetverzetzitten.