De gewapende tak van PVV/FvD sloeg toe in Utrecht, Paardenveld

De beelden die we hebben, dankzij een stuk secreet dat het over “Anne-Fleur” heeft.
De vrouw die tegen de grond gewerkt wordt heet, dat is duidelijk te horen door het roepen van anderen, Juul. We horen haar pijnkreten onder (letterlijk) de heldhaftige smeris die zich uitgenodigd voelt door de woorden “Kom dan, sla me dan”.

Hier werd ik mee wakker min of meer en hier moet ik het mee doen.
De samenscholing van jongvolk op het grasveld van Paardenveld in Utrecht heeft naar verluidt iets te maken met de introductieweek van studenten.
De aanwezigen zijn geen “leden”, wat ik eerst ook even dacht. Het is heet, er wordt gedronken en de politie, die vlakbij een bureau heeft, komt even meppen. Het verzoek normaal te doen wordt ingewilligd. Daar ben je smeris voor.

(Als ik “nieuws” over deze affaire stop in de zoekmachine en ik krijg als eerste treffer het tuig van Geenstijl dat juicht over deze meppartij dan hoef ik eigenlijk niet meer te weten)