Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag VI)

Vouloir c'est pouvoir

Lief Dagboek,

Zo, die Maxime begrijpt het tenminste. Gelijk terugfluiten, zo’n voorzitstertje dat een beetje begint te pruttelen over ‘tot hier en niet verder’. Hahahahaha, wat denkt die wel niet?! Dat er ook maar íemand in Nederland is die dat van uitgerekend het CDA gelooft? Dus kan ze er maar beter gelijk op terugkomen, nietwaar? Maakt toch niks uit voor hun reputatie. Ik zal vandaag direct weer eens even beginnen over het compleet afschaffen van ontwikkelingshulp, zodat die Verhagen nog even erop gewezen wordt waar zijn plaats is.

Als Rutte die VVD van hem nu ook eens wat beter in de hand hield. Nou lees ik weer dat die gehaktbal van een Van Baalen in Brussel zit te reutelen over het in gevaar komen van zakelijke belangen door ons Polenmeldpunt. Die Polen kunnen hem dus duidelijk ook niks schelen, het gaat om de zakelijke belangen, nietwaar? Zo ken ik mijn ex-collega’s weer!

Het CDA probeert nog een beetje christelijk te doen en de VVD wil iets van een liberale schijn ophouden. Ik zou als ik hun was dus ook nooit met mijzelf samenwerken, maar daar heb ik ze toch maar mooi ingeluisd.

Jammer dat er geen orgel staat in het Catshuis, anders kon ik daar, ter herinnering aan politiek wijlen Ab Klink, elke dag eens even vol op tekeer gaan!