Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag IV: La Grande Bouffe)

Ik heb vandaag toch even een uurtje als een vlindertje door het Catshuis gedarteld met een stofdoekje.
Lief dagboek,

Wat kan die Jan Kees een hoop serviesgoed vuil maken zeg. In zijn privé kamertje naast ons. Het lijkt wel alsof die kerel dag en nacht zit te vreten en te drinken.

Ik moest er gewoon van kotsen.

Echt die rotzooi die de Jager ervan maakt is niet te beschrijven. Trouwens ook niet te geloven hoe boring en stoffig dat saaie Catshuis is.

Oh ja die stomme formatie. Nou ik heb ze dus een offer gedaan they couldn’t refuse: 20 miljard bezuinigen op ontwikkelingshulp or else……

Laatst was Frits Wester op TV en die gaf dat als tip. Die gutmenschen van de ontwikkelingshulp smijten ieder jaar weer met tientallen miljarden. Alleen voor eigen glorie want er sterft geen negertje minder door hoor door die ontwikkelingsindustrie.

Maxime deed natuurlijk weer moeilijk. Ik dacht die zet ik voor straf gewoon aan die vuile stinkvaat van Jan Kees.

Nou mooi dat we Maxime weer aan het afwassen hebben gekregen, en Mark maar giechelen (beetje tipsy geloof ik) en ik afdrogen.

Maxime stribbelde weer eens tegen. “Wil je er soms eerst een congres over houden, Maxime” zei ik. “Afwassen jij godverdomme”.

Als extra straf heb ik nog met een vochtige theedoek wat rode striemen gemept op die melkwitte benen van hem. In een pak lijkt die Verhagen heel wat maar zo in zijn boxershort ziet hij er niet uit.

Beetje dwarsliggen. Doe ff normaal man.