Corrupte VVD’er du Jour: Stephan Satijn

De Venlose VVD-wethouder Stephan Satijn maakte maar liefst 137 taxiritten op kosten van de gemeente in 2014, maar bovendien kostten die gemiddeld 67 euro per rit, terwijl het toch grotendeels om korte ritten ging:

Het ging vooral om ritten binnen de gemeente Venlo, hoofdzakelijk van en naar Satijns huisadres in Velden, enkele kilometers buiten de stad. Hij liet zich veelvuldig naar zijn werk brengen, naar afspraken in de stad en weer terug naar huis. Op 9 januari 2014 ging hij met de taxi zelfs twee keer van zijn huis naar de stad en weer terug, schrijft L1.

Hoewel het volgens L1 vooral om korte ritten gaat, bedraagt de ritprijs gemiddeld 67 euro. Het is onduidelijk hoe dat komt. (NOS).

Nee, die integriteit bij de VVD hebben ze zeg maar nog niet helemaal in de hand. Maar goed, tot voor een half jaar geleden hadden ze in bijvoorbeeld Roermond nota bene Jos van Rey zelf nog in de commissie Integriteit voor wethouders zitten. Dat zou zelfs voor een roman van Kafka te dik aangezet zijn geweest.