Corrupte VVD’er du jour Kathalijne de Kruif deel 3

Ons laatste bericht over mevrouw De Kruif dateert alweer van 26 februari 2015. Vandaag werd bekend waarvan zij verdacht wordt.

Ex-VVD-raadslid Kathalijne de Kruif van Stichtse Vecht heeft volgens het Openbaar Ministerie meerdere luxe goederen aangeschaft om daarmee crimineel drugsgeld wit te wassen. Maandag staat ze met zeven andere verdachten van hennepteelt, witwassen en deelname aan een criminiele organisatie voor het eerst voor de rechter.
Justitie beschuldigt De Kruif van het witwassen van geld door een boot, een jetski, een caravan en auto’s te kopen. Toen ze begin dit jaar werd gearresteerd, gaf ze de onderzoeksrechter een valse koopovereenkomst voor de boot.

De Kruif wordt gezien als hoofdverdachte van het witwassen van het geld van de criminele organisatie. Ook wordt ze verdacht van het bezitten van een imitatiepistool. Ook de deelname aan de criminele organisatie wordt haar als apart strafbaar feit ten laste gelegd.

Niet mis, deze lijst van verdenkingen. Reden genoeg om toch maar weer aandacht te besteden aan deze VVD’er in de rubriek zonder einde.

Bron.