Bye bye ‘rifaapjes’.

Kunt u het zich nog herinneren? Politici moesten wat betreft het racistische haat- & laster blog van Bert-‘rifapen’-Brussen zich in zes rijen dik voor het loket van de politie opstellen om aangifte te doen tegen ons.
Omdat we Bruin II en specifiek de minister van schedelmeetzaken Lodewijk Asscher geheel gratis van advies dienden hoe de hobby’s van de latere Holocaust-organisatoren het best in ere hersteld zouden kunnen worden.
Neurenberger Rassenwetten en zo.

Kortom: wij moesten kapot. Ons moest het zwijgen opgelegd worden net als ‘Frontaal Naakt’ dat eveneens consequent en in niet mis te verstane woorden stelling neemt tegen de diarree uit het riool van Albrecht en zijn Veronica-concern. Ook deze man die niet tegen onrecht kan en het bestrijdt waar en wanneer hij maar kan, moest kapot middels laster en leugens.
Maar voorlopig lijkt het erop dat het haatblog van Brussen waar types als die hysterische gek van het CDA Sybrand Buma zich ook erg thuis voelen eerder ter ziele gaat dan wij. Dat is dan niet het eerste haatblog dat iets dergelijks overkomt, ook bij het concern waar men ooit over het ‘joodse vraagstuk’ en ‘dobbernegers’ schreef, worden de ‘onrendabelen’ eruit gewerkt.

Geen leedvermaak maar mijn weekend kan niet meer stuk.
Voor het overige kunnen al die lui die zich met dat vunzige blog van Brussen en Paternotte ooit hebben in gelaten, wat mij betreft zo snel mogelijk verzuipen in hun eigen bruine diarree.
Overigens niet verbazingwekkend dat de Volkschbruine Haat- & Lasterbode van media-hoerenmadame Remarque die zelf ook als corebusisness colporteren met vreemdelingenhaat,staatsgrepen en oorlogen heeft dat gedrocht van die ‘rifapen’-Brussen als ‘nieuwssite’ aanduidt.