Breda haalt huurwoningen uit de verkoop

scheef en schotsNu de rest van Nederland nog. Sociale huurwoningen verkopen zolang er nog een groot tekort is aan dit soort woningen, is toch totale waanzin? Maar ja minister Blok (VVD) wil liberalisering van de woningmarkt, dat betekent geen plaats voor paupers en iedereen een dikke villa onder zijn reet. De rest gaat maar in kartonnen dozen onder een brug wonen. Daar heb ik me al eerder boos over gemaakt.

Maar hulde voor Breda! Hoewel ik dan weer heel erg naar word van de stemmingmakerij die ik hier lees, een bericht in BN de Stem van een paar dagen geleden. Daar moet toch weer even de schuld van de woningnood bij de vluchtelingen gelegd worden, terwijl ik in een eerder stuk al heb aangetoond dat er al sinds WOII woningnood is in de sociale sector. Maar ja, ze kunnen het niet laten.