Bram Moszkowicz lijsttrekker VNL?

Bij gebrek aan enigerlei nog levensvatbare carrière gaat Bram Moszkowicz dan blijkbaar maar de politiek in, een van die andere branches waar je met een hoop gladde praatjes best ver kunt komen. Natuurlijk had Moszkowicz normaal gesproken bij de VVD gewild, naar daar waren alle posities voor financiële rommelaars momenteel meer dan bezet, dus schijnt hij het nu samen met Bontes en Van Klaveren te willen proberen.

Het proberen te vinden van een externe lijsttrekker is nog niet zo’n gek idee van die twee, want zelf hebben ze niet meer charisma dan de gemiddelde fluitketel. Ik zou wel óf Bontes óf Moszkowicz buiten de partijfinanciën houden, anders moet Bontes binnen de kortste keren natuurlijk wéér vertrekken omdat hij een en ander niet voor zijn verantwoording kan nemen.

Jammer is wel dat de VVD nu net zelf kort geleden nogal expliciet xenofoob is geworden middels hun absurde aso-plan met betrekking tot het buiten Europa willen houden van niet-Europese asielzoekers, dus hoeveel ruimte er nog over is voor Xenofoob Rechts staat te bezien.