Boycot Duitsland #ThisIsACoup #BoycottGermany

Hier deed ik de suggestie van een boycot van Duitse producten en diensten uit woede over de tweede keer dat Duitsland in een periode van ruim zeventig jaar tracht regime change te bewerkstelligen in Griekenland.
Een boycot is niet alleen een machtig wapen in handen van de publieke opinie om haar ongenoegen en verontwaardiging ergens over te uiten, het is ook een middel om een krachtige boodschap van solidariteit af te geven en…wanneer consequent en goed doorgevoerd is een boycot een middel om de agressor een gevoelige zo niet zelfs een beslissende slag toe te brengen.
Ditmaal zijn het ‘banks instead of tanks’ waarmee Duitsland haar agressie bedrijft tegen soevereine staten.
Hoogste tijd daarom voor een massale en langdurige boycot van Duitse producten en diensten. Daarom hier een mooi overzicht van wat u zoal kunt doen en vooral nalaten ten einde te tonen dat u wel beschaafd bent, dat u empathie bezit en snapt dat het vandaag de Griekse bevolking is en dat u morgen de klos bent als u niet vandaag in actie komt.

German companies

Ziet u in de weergegeven tweet hierboven de naam ‘Bertelsmann’ staan? De crap die u elke avond via het RTL-journaal opgevoerd krijgt, komt in essentie van dit concern. Boycotten die terroristische bagger.
Ook Krupp is er uiteraard weer bij evenals Hugo Boss van de kleding en de parfums.

Als banken, regeringen en parlementen plus grote ondernemingen en niet te vergeten de media samenspannen om een heel volk tot slaaf te maken van diezelfde banken en ondernemingen en een heel land in de uitverkoop te storten dan heet dat geen democratie, dat is fascisme en dat is wat de EU vandaag de dag is: een fascistische dictatuur achter de flinterdunne façade van een schijndemocratie.