Boerenleider Arjen Schuiling gearresteerd

De politie van Groningen heeft twee terroristen boeren gearresteerd die deelnamen aan de volledig uit de klauw gelopen acties gisteren in Groningen. Volgens de politie betreft het de boer die met zijn tractor de deur van het provinciehuis inbeukte en boerenleider Arjen Schuiling. De laatste was bijrijder op de tractor die door meerdere hekken reed en daarbij bijna een fietser onthoofdde. De bestuurder van die tractor is – helaas – nog niet gearresteerd. Beide arrestanten wordt openlijke geweldpleging ten laste gelegd.

Zijn bijrijder, terroristenleider boerenleider (en FVD’er) Arjen Schuiling, bood vanochtend zijn excuses aan. Ongetwijfeld zijn die excuses ingegeven door de vele negatieve reacties op de acties in Groningen. Wat dat betreft mogen we Schuiling en co eigenlijk dankbaar zijn: ze zijn er in geslaagd in één middag flink wat sympathie voor het boerenprotest te verspelen. Hieronder nogmaals de beelden van de terrorboer die met zijn tractor  amok liep op de Vismarkt:


Eerder arresteerde de politie al een boer die met zijn tractor een politiepaard aanreed. Hopelijk volgen er snel meer arrestaties. En nee: die wens is niet erg anarchistisch, maar daar lig ik niet wakker van. Dit is tuig van de richel; verwende en volgevreten miljonairs die het platteland in een groene woestijn veranderd hebben, hun kosten structureel afwentelen op de maatschappij en denken dat iedereen als een knipmes voor hen buigt.

Bron