Bankier en #FvD-er Ralf Dekker strijdt tegen de Elite als commissaris bij Philip Morris

Mundus vult decipi ergo decipiatur. U ziet, ik spreek ook een aardig woordje Latijn. Ik zal het voor de niet-klassiek geschoolden even vertalen: De waereld wil bedrogen worden, zij worde derhalve bedrogen.
Toch is het nogal kras:

Oud-bankier Ralf Dekker, recent verkozen tot Provinciale Statenlid van Forum voor Democratie in Noord-Holland, is per 1 april benoemd tot commissaris bij Philip Morris Holland B.V. Daar zal hij in het bijzonder de belangen van de werknemers behartigen.

De kringen van de Marlboro-sigaret krijgen versterking uit de politiek. Ralf Dekker (Utrecht, 1957) – een van de 86 nieuwe Statenleden van Forum voor Democratie – is op voordracht van de ondernemingsraad tot commissaris benoemd. “In deze hoedanigheid zal de heer Dekker in het bijzonder de belangen van de werknemers behartigen”, aldus Peter van den Driest, woordvoerder van Philip Morris Holland B.V.

Bron: Tabaknee.

Als bankier bekeek Dekker het milieubeleid van achtereenvolgende regeringen “kritisch”. Dat maakt hem uiteraard tot een zeer geschikt FvD-er. En als u denkt: heeft zo’n OR geen PvdA-er achter de hand voor de “werknemersbelangen” dan kunnen wij melden dat de moeder van niemand minder dan Lodewijk Asscher ook in die raad van commissarissen zit.