Als de VVD verliest aankomende verkiezingen

Als de VVD verliest aankomende verkiezingen en ze dus geen meerderheid meer kunnen vinden in de 1e kamer voor hun snode roofridderplannen, dan gaat het masker verder af. Dan laat die partij nog meer zien hoe crimineel en ondemocratisch ze zijn.

Als je de verbetenheid ziet van de gemiddelde VVD-adept die zich maandenlang stil houdt omdat er ieder keer weer een corrupte VVD’er du Jour in het nieuws komt en het volk steeds meer doorkrijgt hoe verrot die partij is, kunt u zien waar dit tuig toe in staat is. Ook hoe Rutte verder blijft geloven in zijn “koers”. Hij wil de rit uitzitten. Uitzitten getuigt ook niet van daadkracht. Uitzitten is precies wat hij moet doen in de bak. De VVD heeft heel veel bloed aan haar handen. Minister Schippers begint te twijfelen of het eigen risico wel werkt. Verkiezingspraat, want voor haar trawanten helpt het prima, die hebben diepe zakken en die zijn ze heerlijk aan het vullen.

Je moet de gemiddelde VVD-adept zien reageren in topics zoals waar SP’er Van Raak zegt: “Het Presidium is een kleuterklas”. Hij is helemaal klaar met dat liegen en bedriegen aldaar. Nou Van Raak, wij zijn daar ook helemaal klaar mee want dit volk gaat er aan kapot. Maar andermaal laten de VVD-adepten zien wat een klootzakken ze zijn door dit dan weer als huilie-huilie weg te zetten, en ze schuwen geen leugens om hun bullshit daar zogenaamd mee te onderbouwen.

De VVD-adept ziet de bui al hangen, wellicht komt er een einde aan hun bloedzuig- en moordpartijen (ja, slechtere zorg is gewoon moord).

18 maart: ga stemmen. Ook als je niet zou willen stemmen, doe het. Laat in ieder geval de VVD merken dat we ze nooit meer willen zien. De NSB is ook een verboden partij dat zou voor de VVD ook moeten gelden.