Almere: stad van ‘mongolen’, ‘zwijnen’ en toeschouwers…

Burgemeester Annemarie Jorritsma die zich vorige week nog voor het karretje liet spannen van de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch-zuiveraars op wier instigatie ze probeerde de komst van een imam naar een benefiet-festival te verhinderen, ging vandaag wederom onderuit en plat op die grote waffel van d’r.
De medewerkers van het uitstekende etablissement ‘Tante Truus’ in Almere noemde ze op een congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeentes …‘mongolen.’
Dat is kwalijk maar nog veel kwalijker als je deel uitmaakt van een club die heel, heel weinig empathie en consideratie heeft met hen die het iets minder goed getroffen hebben in het leven dan Annemarie Jorritsma zelve.

Ook dit gebeurde recent in Almere:

2015-06-03 Stroopwafel zwijn

Juist o.a. vanwege die ‘mongolen’ en die ‘zwijnen’ is het een fijne stad. VVD’ers en boze blanke rancuneuze stroopwafelverkopers ‘wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ daarentegen mogen samen met de helaas talrijke wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars oprotten.
Dat geldt ook voor het spul dat geamuseerd stond toe te kijken hoe die mevrouw door die ongelikte stroopwafel-fluim en zijn misbaksel werd bejegend in plaats van het voor haar op te nemen. Dat zijn de ergsten: de toeschouwers die geen poot uitsteken…