Allochtone journalist: “Rotterdamse politie mishandelde me in cel!”

Journalist Kevin P. Roberson heeft een naam opgebouwd als luis in de pels van de lange arm der wet. Regelmatig stelt hij gevallen van politiegeweld en institutioneel racisme door politie-agenten aan de kaak.
Op Facebook vertelt hij nu hoe hij afgelopen vrijdag op het bureau gemolesteerd werd door een aantal agenten, na zijn arrestatie op de Pegida-bijeenkomst te Rotterdam.
Saillante bijkomstigheid: er werd ook een tegendemonstratie georganiseerd, en burgemeester Aboutaleb zou de politie hebben opgedragen iedereen die er ‘links’ uitzag onder de tegendemonstranten op te pakken. (Vermoedelijk om te voorkomen dat Antifa-types en Pegida-aanhangers met elkaar op de vuist zouden gaan)
Volgens Roberson werd hij door agenten herkend, want voorafgaand aan zijn arrestatie bij zijn volledige naam genoemd. Toen hij na zijn arrestatie weigerde de cel te verlaten omdat hij zich niet herkende in de weergave van zijn verklaring door de politie, zou hij door drie agenten met geweld uit de cel zijn gewerkt, [in een wurggreep genomen], gestompt en herhaaldelijk met zijn hoofd tegen de grond geslagen. De agent die dat laatste deed, zou hem daarbij hebben toegebeten: “Dit is voor mijn dochter.”
Roberson heeft op zijn facebookpagina ook foto’s geplaatst van de builen en krassen die hij aan het incident heeft overgehouden.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Sargasso