Advies aan Jacques Monasch: neem de tram naar Scheveningen

Gisteren had medeschrijver Laurent het er hier al over: voor ‘der Untergang’ van de sociaal en sterke partij van sociopaten en aan cognitieve dissonantie lijdende club van Diederik Samsom definitief wordt, probeert het na tweeënhalf jaar uit volle overtuiging deelgenomen te hebben aan Bruin II eerst nog te redden wat er niet meer te redden valt met een hoop gezwatel over ‘links.’
Als het niet zo triest was, kon je erom lachen.
Vanmorgen berichtte ook de Volkschbruine Haat- & Lasterbode over deze tragikomedie.
Het Tweede Kamerlid Jacques Monasch zou volgens het bericht gezegd hebben:

‘We moeten ons links-progressieve kompas veel scherper afstellen. Veel strijdbaarder en activistischer.

Bron

Ik zou zeggen: die Monasch heeft volkomen gelijk! Meer initiatief!
Daarom verwacht ik van hem dat hij het initiatief neemt de tram naar Scheveningen te pakken en zich meldt bij het International Criminal Court opdat het zich kan buigen over zijn specifieke rol bij het veroorzaken van een oorlog in Oekraïne.
Laat ie samen met Frans Timmermans gaan. Die heeft over diezelfde oorlog die inmiddels meer dan zesduizend mensenlevens gekost heeft ook nog het één en ander uit te leggen en het reist bovendien ook nog gezelliger.
Bankafschriften even meenemen zou ik zo zeggen.

Voor de rest zou het fijn zijn als de PvdA, de partij van afbraak, dwangarbeid, leugens, valse beloftes en stemmingmakerij, verder in stilte haar ondergang tegemoet gaat.
Volgens mij ben ik namelijk niet de enige die kotsmisselijk is van die moreel ontspoorde, volstrekt ongeloofwaardige en over lijken gaande baantjesjagers met hun loze en hoogst irritante praatjes.