6 juli, Tilburg: Boekpresentatie: “Anarchisme – een introductie”

Op vrijdag 6 juli vindt een presentatie plaats van het boekje “Anarchisme – een introductie: een analyse van het heden en verleden; strategieën voor de toekomst”. Het is een uitgave van de Vrije Bond die te gast is om de presentatie te verzorgen.

Op deze informatieve avond zal de totstandkoming van het boekje worden toegelicht en een korte inleiding in het anarchisme worden gegeven aan de hand van deze nieuwe uitgave. Daarbij zullen we kijken hoe anarchistische principes behulpzaam kunnen zijn voor de verandering van de maatschappij. Na de inleiding zal er gelegenheid zijn voor vragen en discussie.

Op de avond zal uiteraard het boekje zelf verkrijgbaar zijn. Tevens zal er een distro zijn van Autonomen Brabant, waar naast het nieuwe boekje ander materiaal – stickers, flyers, posters, brochures en boekjes – beschikbaar zijn.

Plaats: Café Zaal Bierings, Goirkestraat 50, Tilburg
Datum en tijd: vrijdag 6 juli, 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). De locatie is vanuit de binnenstad eenvoudig te bereiken. Je neemt bijvoorbeeld vanaf het station de bus, lijn 5 richting Stokhasselt, uitstappen halte van Hogendorpstraat (de halte is al op de Goirkestraat zelf), doorlopen in de rijrichting van de bus, dan is het binnen vijf minuten aan je rechterhand.

Organisatie: Autonomen Brabant in samenwerking met de Vrije Bond.

De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage stellen we op prijs.

Autonomen Brabant