Pindasoep

En dan heb ik een recept dat makkelijk klaar te maken is en snel klaar is.  Het gerecht is geheel vegetarisch.

1 ui

1 paprika( of wortel)

2 el olijfolie

1 tl sambal

1,5 liter bouillon

300 gr. pindakaas

150 gr. taugé

3 el tamari

100 gr. gekookte mais

peper en zout


Schil en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijdt er stukjes van. ( dus zonder zaadjes) Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin ui en sambal. Voeg de bouillon toe en breng alles aan de kook. Voeg taugé, tamari, mais en paprika toe. Kook dit 3 min. Proef de soep en voeg eventueel zout en peper toe.

Snel, eenvoudig en lekker. Smakelijk….

 

 

1 gedachte over “Pindasoep”

  1. Geheel vegetarisch met bouillon? Ik ga het maken en doe er nog kroepoek bij, ondanks dat het dan weer minder vegetarisch is.

Reacties zijn gesloten.