De avondoverweging

Een try-out.

Homo’s mogen dus toch het geloof belijden! “Als een homoseksueel op zoek is naar God met een goede wil, wie ben ik dan om daar over te oordelen?” aldus de Paus. Al zullen ze zich waarschijnlijk ook moeten laten bekeren tot hetero. Maar kom op, welke homoseksueel wil nu bij een kerk horen? Dat zullen er toch niet zoveel zijn? Oh en vrouwen mogen nog steeds geen priester worden.

De VPRO kan waarschijnlijk een boete tegemoetzien omdat Hans Teeuwen in het machtig mooie programma ‘Zomergasten’ een peuk opstak. De NVWA wil niet op de zaken vooruit lopen maar de kans is groot. Nicotine is een softdrug, ik zag toch echt alcohol (harddrug) staan gisteravond. Dat mag dus blijkbaar wel?

En weer hebben we een aangespoeld zoogdier, op Terschelling deze keer. Een potvis nog wel. “’Een schip van het Terschellingse sleep- en bergingsbedrijf Noordgat is ter plekke’, laat eigenaar Simon Smit weten. ‘Als het dier gunstig ligt zouden we hem met de waterjetaandrijving van het schip kunnen vrijspoelen. Het is net hoog water geweest.’”

Daarbij is het protocol voor de stranding van walvisachtigen in werking gesteld, omdat het een enorme impact heeft op de maatschappij natuurlijk. Ik bestel wat kilo’s TNT, organiseren jullie de stille tocht?

Al met al heb ik weer genoten van deze dag. Keep up the good work. Man man man, wat een dag.

9 gedachten over “De avondoverweging”

  1. Een seksuele daad moet in beginsel gericht zijn op het maken van kinderen. Homo’s slaan weinig acht op dat aspect. Dat is nog steeds zondig volgens de rkk en de paus.

  2. Die Teeuwen en die VPRO met die peuk moeten ze KEIHARD aanpakken. Voor normale burgers is het sowieso al verziekt dus dan gaan we voor Teeuwen en de VPRO geen uitzondering maken.

  3. Die heeft niks met die “rookvrije werkplek” te maken waar dit gezeur over gaat.

  4. @6 da’s waar, Maassen kennende heeft hij dit afgedwongen als voorwaarde voor het interview.

Reacties zijn gesloten.